lørdag, august 30, 2008

Suset08

Hej
Der var gang i den på Åkjær sidste weekend, hvor vi afholdte musikfestivallen Suset08 (med undertitlen Stöjsvin). Mor og far havde været så mega seje at låne gården ud til en lille flok venner af forskellig art. Nu skrev jeg lille flok, men der var i nærheden af 200 mennesker fra hele dk. Venner og venners venner og venners venners venner var kommet til det nordjyske for at høre musik. vi havde en god blanding af rock, punk, elektronisk og ikke mindst hippie musik fra Christiania, som Bedstefar var vild med, især sangen om fri marijuana:) Vi var så heldige at have sol hele weekenden, selvom der i resten af dk, faldt mere end 50mm, det var så fedt for det havde nok været noget andet hvis teltpladsen omkring søen var et mudderbad. Det var det ikke, men derimod et idyllisk landskab, med marker, bæk og træer for betonkøbenhavnere... Der blev spurgt hvor Morten Korch blev af????
Vi hyggede os så meget hele weekenden og fik kun en støjklage(har sendt blomster, med en undskyld sedel). Hvis vi skal gentage det hele næste år bliver der ingen heavy metal efter kl 24:)

1 kommentar:

Super sagde ...

Uh, jeg håber i hvertfald på at det bliver gentaget, for jeg var så uheldig at suset08 fald samme weekend som UL08 (ungdomsweekend for hørehæmmed)

Men man kan jo desværre ikke være begge steder på samme tid, så derfor ser jeg frem til suset09

- super